Prima linie de protecție împotriva virusurilor și bacteriilor din aer

CONTACTAȚI-NE

De ce doar să purificați aerul, dacă îl puteți dez-infecta?

În domeniul îngrijirii sănătății, purificarea aerului nu este întotdeauna suficientă pentru a preveni răspândirea infecțiilor. Grație tehnologiei cu plasmă, brevetată de Novaerus, puteți dez-infcta aerul oricând și oriunde aveți nevoie. Tehnologia noastră cu plasmă nu emite substanțe chimice, are un consum extrem de redus de energie și este suficient de puternică pentru a distruge agenții patogeni la contact, dar și foarte delicată, permițînd utilizarea continuă a acesteia în jurul persoanelor vulnerabile și al angajaților.

Novaerus.

Puterea dez-infectării și avantajele purificării, combinate într-un singur dispozitiv.

Protecție aeriană de calitate medicală

Oriunde oamenii vin și pleacă, agenții patogeni sunt introduși în mediile interioare.

Transmission-Infographic-Slides-Updated-1.gif

Dispozitivele portabile de dezinfectare a aerului Novaerus sunt proiectate pentru remedierea rapidă în situații în care riscul de infecție este ridicat și continuu dezinfectarea aerului, reducerea particulelor, atenuarea mirosurilor și controlul COV pentru a restabili și menține calitatea aerului interior.

Eficiență și siguranță constante, indiferent de forma țintei

Reducere a BACTERIILOR
Reducere a VIRUSURILOR
Reducere a MUCEGAIULUI
Reducere a COV (compuși organici volatili)
Reducere a tuturor ALERGENILOR
Atenuarea MIROSURILOR

Eficiența

Eficacitatea Novaerus împotriva virusurilor aeropurtate, a bacteriilor, a sporilor de mucegai, a formaldehidei, a alergenilor și a mirosurilor a fost demonstrată în peste 50 de studii clinice și de laborator.

Vizitați Biblioteca de cercetare

Sigur

Novaerus a fost testat de Organe independente pentru asigurarea unei utilizări continue și sigure în jurul pacienților și al angajaților. Novaerus este un dispozitiv medical de clasa I, inclus în lista UL și în care au încredere sute de unități de îngrijire a sănătății de nivel mondial.

Novaerus curăță aerul pentru a reduce infecția

 CLINIC

  • Reduceți contaminarea suprafețelor
  • Preveniți infecțiile cauzate de bacteriile și virusurile aeropurtate

O evaluare a mediului pentru o perioadă de 24 de ore a arătat că Novaerus a redus probabilitatea apariției SAMR (streptococ auriu meticilino-rezistent) cu 97% atunci când dispozitivul a fost pornit în comparație cu momentul când acesta a fost oprit.

NHS Royal Free Hospital, Marea Britanie

ÎNGRIJIRE 

  • Preveniți focarele de gripă și norovirusuri
  • Reduceți durata concediilor medicale ale angajaților

Beneficiile clinice și financiare ne-au depășit așteptările. Nu am avut nici măcar un focar de gripă într-un an, iar durata concediului medical pentru personal a scăzut cu 45% față de anul trecut. Recomand Novaerus cu toată încrederea. 

Leopardstown Park, Irlanda

COMUNITATE

  • Controlul infecțiilor
  • Controlul alergiilor
  • Productivitatea și starea de bine a angajaților

După un studiu desfășurat pe durata a cinci luni, rezultatele au fost extrem de pozitive. După o singură iarnă, durata concediilor medicale ale angajaților s-a redus cu 40%. În plus față de îmbunătățirile legate de starea de sănătate, angajații au remarcat faptul că aerul din birou era proaspăt, nu mai era acel aer stătut, tipic sezonului de iarnă.

Linde Healthcare, Viena

Dispozitive de dezinfecție a aerului

Dispozitivele portabile Novaerus sunt ușor de utilizat, cu întreținere redusă și pot fi mutate cu ușurință la punctul de îngrijire. Fără subproduse dăunătoare, acestea pot fi utilizate 24/7 în jurul celor mai vulnerabili oameni.

Defend 1050

Efectul plasmei cu energie ultra-joasă este combinat cu sistem de filtrare în trei etape Camfil® și cu ventilator puternic cu cinci viteze. Unitate portabilă independentă, ideală pentru îmbunătățirea rapidă a calității aerului în spațiile mari, cu risc de contaminare ridicat.

Protect 800

Efectul plasmei cu energie ultra-joasă este combinat cu un ventilator cu două viteze. Unitatea poate fi montată pe perete sau poate fi plasată pe un suport și este ideală pentru controlul continuu al infecțiilor, pentru atenuarea mirosurilor și pentru întreținerea calității înalte a aerului în spații interioare de dimensiuni medii.

Protect 200

Efectul plasmei cu energie ultra-joasă este combinat cu un ventilator de viteză constantă. Unitatea poate fi montată pe perete sau poate fi plasată pe masă și este ideală pentru controlul continuu al infecțiilor, pentru atenuarea mirosurilor și pentru întreținerea calității aerului în spații interioare de dimensiuni mici.

Contactați-ne

*
*
*

By clicking “SUBMIT” I agree to the Terms of Service and Privacy Policy.

Subscribe to our newsletter

Get news and updates about our latest products and offerings

Social

Partners